MED MITT FÖRSTA ABC LÄR DITT BARN SIG BOKSTÄVERNA

Visste du att ditt barn redan nu kan lära sig bokstäverna? Att känna igen bokstäverna är det första steget på vägen mot att lära sig läsa. Mitt första ABC tar utgångspunkt i barnets naturliga vetgirighet, entusiasm och läslust och gör att det är roligt att läsa!

Mitt första ABC består av 29 böcker (en bok + en ljudbok för varje bokstav i alfabetet), Alf och Betts Sångbok, Cd:n Alf och Betts sånger, Alf och Betts bokstavsskola -en magnettavla med samtliga magnetbokstäver, ABC-kort och en guide. Böckerna är utvecklade för att kunna användas över en längre tid och på olika sätt. Därför garanterar vi att ni kommer att ha stor glädje av denna kunskapsserie lång tid framöver.

ALLT DU BEHÖVER FÖR ATT KOMMA IGÅNG!

Välkomstpaketet består av A-boken, A-boken ljudbok, Alf och Betts Sångbok, Cd:n Alf och Betts sånger, Alf och Betts bokstavsskola -en magnettavla med samtliga magnetbokstäver, ABC-kort och en guide som beskriver teknikerna för att göra bokstavsinlärningen till en positiv och lärorik upplevelse för både dig och ditt barn. Läs mer

KVALITETSGARANTI!

Mitt första ABC är en ny och unik kvalitetsprodukt. Böckerna bygger på en metodik som utvecklats för läsinlärning. Lek, humor och ljud/bild-associationer är viktiga i metodiken.

Böckerna är utvecklade med hjälp av en fackpanel bestående av Birgitta Erlandsson, fil dr i Nordiska språk och lektor i svenska, Liv Engen, fil dr, som arbetat som lärare och logoped samt Henning Rye, fil dr, och specialist inom klinisk psykologi. I varje bok finns också tips och råd om tekniker du kan använda tillsammans med ditt barn. Och med magnettavlan kommer ni att kunna utforska bokstäverna på helt nya sätt – med stor inlärningseffekt för ditt barn. Ditt barn kommer att lära sig bokstäverna, och ni kommer att ha roligt med böckerna! Det garanterar vi!