Med Mitt första ABC lär ditt barn sig bokstäverna

Visste du att ditt barn redan nu kan lära sig bokstäverna? Att känna igen bokstäverna är det första steget på vägen mot att lära sig läsa. Mitt första ABC tar utgångspunkt i barnets naturliga vetgirighet, entusiasm och läslust och gör att det är roligt att läsa!

Mitt första ABC består av 29 böcker (en bok + en ljudbok för varje bokstav i alfabetet), Alf och Betts Sångbok, Cd:n Alf och Betts sånger, Alf och Betts bokstavsskola -en magnettavla med samtliga magnetbokstäver, ABC-kort och en guide. Böckerna är utvecklade för att kunna användas över en längre tid och på olika sätt. Därför garanterar vi att ni kommer att ha stor glädje av denna kunskapsserie lång tid framöver.

Allt du behöver för att komma igång!

Välkomstpaketet består av A-boken, A-boken ljudbok, Alf och Betts Sångbok, Cd:n Alf och Betts sånger, Alf och Betts bokstavsskola -en magnettavla med samtliga magnetbokstäver, ABC-kort och en guide som beskriver teknikerna för att göra bokstavsinlärningen till en positiv och lärorik upplevelse för både dig och ditt barn. Läs mer

Kvalitetsgaranti!

Mitt första ABC är en ny och unik kvalitetsprodukt. Böckerna bygger på en metodik som utvecklats för läsinlärning. Lek, humor och ljud/bild-associationer är viktiga i metodiken.

Böckerna är utvecklade med hjälp av en fackpanel bestående av Birgitta Erlandsson, fil dr i Nordiska språk och lektor i svenska, Liv Engen, fil dr, som arbetat som lärare och logoped samt Henning Rye, fil dr, och specialist inom klinisk psykologi. I varje bok finns också tips och råd om tekniker du kan använda tillsammans med ditt barn. Och med magnettavlan kommer ni att kunna utforska bokstäverna på helt nya sätt – med stor inlärningseffekt för ditt barn. Ditt barn kommer att lära sig bokstäverna, och ni kommer att ha roligt med böckerna! Det garanterar vi!

Här är din stora välkomstgåva!

Välkomstgåvan är allt du behöver för att komma igång med bokstavsinlärningen, och du får ett fint smakprov på serien – helt utan extra kostnad! Du betalar endast 69 kr i porto.

Du får:

1. A-Boken och ljudbok med historien inläst

Det sitter tre apor och gråter utanför Alf och Betts hus. Följ med när bokstavståget tar med aporna i a-vagnen på jakt efter deras mamma. På vägen hittar de många spännande saker som börjar på bokstaven a. In i vagnen med dem …

2. Magnetkul med bokstäver

I denna boken får du 60 bokstavsbrickor som ditt barn kan spela bokstavsspel med och använda till andra spel – ett bra sätt att lära känna bokstäverna på. Du får både stora och små bokstäver.

3. Från A till Ö – kortspel med bokstäver

Med korten kan du leka 29 roliga bokstavslekar med ditt barn. Du får ett kort för varje bokstav, och en bokstavslek per kort. Enkelt att använda!

4. Lek med bokstäver – en föräldraguide

Du är barnets första och viktigaste lärare. Här står allt du behöver veta för att få ditt barn att uppleva att böcker och bokstäver både är kul och spännande.

5. Extra gåva i nästa bokpaket!

Tillsammans med ditt första ordinarie bokpaket får du även en stor fin sångbok med 30 inspirerande sånger.

Obs! Sångboken kommer inte tillsammans med ditt välkomstpaket, utan med ditt nästa ordinarie bokpaket. Något att längta efter!

Lite mer om mitt första ABC:

•    Varje bokpaket innehåller 2 bokstavsböcker med engagerande berättelser om Alf, Bett och bokstavståget, samt 2 ljudböcker med berättelserna inlästa.
•    Varje bokpaket kostar 180 kr (+ porto/exp. 49 kr).
•    Du väljer själv hur många böcker du vill ha, och du avbeställer enkelt via ”Min sida”
•    Du bestämmer själv hur länge barnet ska vara med. Du har full returrätt och här finns inget krav på minsta köp eller bindningstid.