Helt ny ABC-serie lanseras 2025

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till Mitt första ABC med Alf och Bett.
Vi är i full gång med en helt ny ABC-serie som kommer att lanseras 2025 – under tiden kan du ta en titt på våra andra bokklubbar för barn: Goboken.se, Disneyklubben.se, Minafakta.se.

Med Mitt första ABC lär ditt barn sig bokstäverna

Visste du att ditt barn redan nu kan lära sig bokstäverna? Att känna igen bokstäverna är det första steget på vägen mot att lära sig läsa. Mitt första ABC tar utgångspunkt i barnets naturliga vetgirighet, entusiasm och läslust och gör att det är roligt att läsa!

Mitt första ABC består av 29 böcker (en bok + en ljudbok för varje bokstav i alfabetet), Alf och Betts Sångbok, Cd:n Alf och Betts sånger, Alf och Betts bokstavsskola -en magnettavla med samtliga magnetbokstäver, ABC-kort och en guide. Böckerna är utvecklade för att kunna användas över en längre tid och på olika sätt. Därför garanterar vi att ni kommer att ha stor glädje av denna kunskapsserie lång tid framöver.

OBS! Mitt första ABC med Alf och Bett går mot sitt slut. Vi har sålt slut på flera av böckerna i serien och dessa kommer inte att tryckas upp på nytt. Det är fortfarande möjligt att anmäla sig till klubben, men observera att nya medlemmar inte kommer att få en komplett bokserie. Vi jobbar på en helt ny ABC-serie –  under tiden kan du också ta en titt på våra andra bokklubbar för barn: Goboken.se, Disneyklubben.se, Minafakta.se.

Allt du behöver för att komma igång!

Välkomstpaketet består av A-boken, A-boken ljudbok, Alf och Betts Sångbok, Cd:n Alf och Betts sånger, Alf och Betts bokstavsskola -en magnettavla med samtliga magnetbokstäver, ABC-kort och en guide som beskriver teknikerna för att göra bokstavsinlärningen till en positiv och lärorik upplevelse för både dig och ditt barn. Läs mer

Kvalitetsgaranti!

Mitt första ABC är en ny och unik kvalitetsprodukt. Böckerna bygger på en metodik som utvecklats för läsinlärning. Lek, humor och ljud/bild-associationer är viktiga i metodiken.

Böckerna är utvecklade med hjälp av en fackpanel bestående av Birgitta Erlandsson, fil dr i Nordiska språk och lektor i svenska, Liv Engen, fil dr, som arbetat som lärare och logoped samt Henning Rye, fil dr, och specialist inom klinisk psykologi. I varje bok finns också tips och råd om tekniker du kan använda tillsammans med ditt barn. Och med magnettavlan kommer ni att kunna utforska bokstäverna på helt nya sätt – med stor inlärningseffekt för ditt barn. Ditt barn kommer att lära sig bokstäverna, och ni kommer att ha roligt med böckerna! Det garanterar vi!

Du får:

1. A-Boken och ljudbok med historien inläst

Det sitter tre apor och gråter utanför Alf och Betts hus. Följ med när bokstavståget tar med aporna i a-vagnen på jakt efter deras mamma. På vägen hittar de många spännande saker som börjar på bokstaven a. In i vagnen med dem …

2. Magnetkul med bokstäver

I denna boken får du 60 bokstavsbrickor som ditt barn kan spela bokstavsspel med och använda till andra spel – ett bra sätt att lära känna bokstäverna på. Du får både stora och små bokstäver.

3. Från A till Ö – kortspel med bokstäver

Med korten kan du leka 29 roliga bokstavslekar med ditt barn. Du får ett kort för varje bokstav, och en bokstavslek per kort. Enkelt att använda!

4. Lek med bokstäver – en föräldraguide

Du är barnets första och viktigaste lärare. Här står allt du behöver veta för att få ditt barn att uppleva att böcker och bokstäver både är kul och spännande.

5. Extra gåva i nästa bokpaket!

Tillsammans med ditt första ordinarie bokpaket får du även en stor fin sångbok med 30 inspirerande sånger.

Obs! Sångboken kommer inte tillsammans med ditt välkomstpaket, utan med ditt nästa ordinarie bokpaket. Något att längta efter!

Lite mer om mitt första ABC:

•    Varje bokpaket innehåller 2 bokstavsböcker med engagerande berättelser om Alf, Bett och bokstavståget, samt 2 ljudböcker med berättelserna inlästa.
•    Varje bokpaket kostar 180 kr (+ porto/exp. 49 kr).
•    Du hanterar själv ditt medlemskap på ett enkelt sätt på ”Min sida”
•    Det enda du åter dig när du börjar prenumerera är att stanna med oss i 6 månader. Därefter kan du säga upp din prenumeration när du vill. Det finns inga krav på minsta köp.