Frågor och svar

Varför ska man lära barn bokstäverna före skolstarten?

Att känna till bokstäverna är det första och viktigaste steget på vägen mot att lära sig läsa. Ett barn som känner till bokstäver och ord har den bästa förutsättningen för i den senare inlärningen. Dessutom stöttar det barnets naturliga nyfikenhet när det gäller bokstäver.

Vad ska barnet lära sig?

Böckerna i serien ska ge ditt barn kunskap om bokstävernas former och ljud. Det är ett viktig steg på vägen mot att lära sig läsa.

När ska man börja med Mitt första ABC?

Vi har anpassat böckerna till barn i förskoleåldern, från ca 2 år och uppåt. Historierna är enkla och lättförståeliga, och de fokuserar på den aktuella bokstaven.

Hur länge är dessa böcker aktuella för mitt barn?

Serien är uppbyggd så att barn i olika åldrar kan använda böckerna. De minsta har störst utbyte av att ni läser tillsammans och att du ställer frågor kring det ni läser. Barn i skolåldern kan läsa böckerna på egen hand, och har stor glädje av aktiviteterna.

Vem står bakom Mitt första ABC?

Mitt första ABC är en del av Goboken som erbjuder åldersanpassade barnböcker och bokserier för barn i förskoleåldern. Sandviks Förlag ger ut Mitt första ABC. Du kanske redan känner till oss genom: Babyvärlden, Goboken, Mitt första 123, Mina första Fakta och Den nya Disneyklubben.

Vem är faktamässigt ansvarig för Mitt första ABC?

Serien är utvecklad i nära samarbete med vår fackpanel: Birgitta Erlandsson, Liv Engen, Henning Rye och Randi Fiskå. Dessutom är den framtagen och utarbetad av Gobokens redaktion.

Är produkterna säkerhetstestade?

Ja, produkterna är testade efter de strängaste säkerhetskraven för produkter till barn från 2 år.

Jag har fått ett erbjudande i brevlådan, men kan inte hitta det!

Ta kontakt med oss på kundservice så hjälper vi dig.

Vad kostar bokpaketen?

Varje bokpaket kostar 179 kr. Portot är betalt! Om du har fått ett erbjudande i brevlådan eller över telefon så kan erbjudandena avvika något.

Hur många böcker ingår i serien?

Det är totalt 29 böcker – en bok för varje bokstav i alfabetet, med tillhörande ljudbok till varje bokstav. I välkomstpaketet får du dessutom Alf och Betts sångbok med tillhörande cd, ABC-kort med bokstavsaktiviteter, en magnetbok med 60 magnetbokstäver och en föräldravägledning.

Vad innehåller varje bokpaket?

Välkomstpaketet består av A- boken, A-boken inläst som ljudbok, en sångbok med cd, spel med magnetbokstäver, ABC-kort med bokstavsaktiviteter och en föräldravägledning. De följande bokpaketen innehåller bokstavsböcker med tillhörande ljudbok på cd.

Hur levereras bokpaketen?

Bokpaketen levereras hem till dig. Paketen är anpassade att passa i brevlådan. Välkomstpaket är lite större och tyngre, och kanske måste hämtas hos det lokala postkontoret eller utlämningsstället.

Hur ofta kommer bokpaketen?

Paketen levereras ca en gång i månaden.

Finns det några förpliktelser med medlemskapet i Mitt första ABC?

Som kund i Mitt första ABC har du inga förpliktelser, bara fördelar. Vi ställer inga krav på varken bindningstid eller minsta köp, och du har självklart full returrätt. Vid retur betalar kunden själv returportot.

Kan jag köpa hela serien på en gång?

Ja det kan du. Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig med pris och beställning.

Kan jag köpa delar av ett paket?

Vi säljer endast kompletta paket med bok och ljudbok. Ta kontakt med kundservice om det är något i paketet som saknas eller som gått sönder, så hjälper vi dig så gott vi kan.

Kan jag ge bort ABC-serien i present?

Mitt första ABC är en perfekt present till barnbarn eller andra du vill glädja. Ta kontakt med oss på kundservice om du önskar att leveransadressen ska vara annan än fakturaadressen.

Kan jag värva en vän till Mitt första ABC?

Om du känner någon som inte är med i Mitt första ABC så kan du värva denna person och få en fin värvningspremie. Premien får du när din vän har betalt sitt första ordinarie bokpaket.

Om jag inte är nöjd med Mitt första ABC då?

Vi önskar att du ska vara 100 procent nöjd. Ta kontakt med oss på kundservice så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt

Vad gör jag vid reklamation?

Ta kontakt med kundservice så hjälper vi dig.

Sandviks Förlag erbjuder föräldravägledning genom Babyvärlden.se, och rätt bok till rätt tillfälle genom Goboken.se och Twinsy.se.

Med andra ord – vi hjälper föräldrar och barn att utvecklas tillsammans. Sandviks – Enriching young minds.

Sandviks Förlag AB,  c/o Online i Lund, Skiffervägen 10, 224 78 Lund

Telefon 040-660 68 00 | Skicka e-post | Kontakta kundservice