Frågor och svar

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till Mitt första ABC med Alf och Bett.
Vi är i full gång med en helt ny ABC-serie som kommer att lanseras 2025 – under tiden kan du ta en titt på våra andra bokklubbar för barn: Goboken.se, Disneyklubben.se, Minafakta.se.

Att känna till bokstäverna är det första och viktigaste steget på vägen mot att lära sig läsa. Ett barn som känner till bokstäver och ord har den bästa förutsättningen för i den senare inlärningen. Dessutom stöttar det barnets naturliga nyfikenhet när det gäller bokstäver.

Böckerna i serien ska ge ditt barn kunskap om bokstävernas former och ljud. Det är ett viktig steg på vägen mot att lära sig läsa.

Vi har anpassat böckerna till barn i förskoleåldern, från ca 2 år och uppåt. Historierna är enkla och lättförståeliga, och de fokuserar på den aktuella bokstaven.

Serien är uppbyggd så att barn i olika åldrar kan använda böckerna. De minsta har störst utbyte av att ni läser tillsammans och att du ställer frågor kring det ni läser. Barn i skolåldern kan läsa böckerna på egen hand, och har stor glädje av aktiviteterna.

Mitt första ABC är en del av Goboken som erbjuder åldersanpassade barnböcker och bokserier för barn i förskoleåldern. Sandviks Förlag ger ut Mitt första ABC. Du kanske redan känner till oss genom: Babyvärlden, Goboken, Mitt första 123, Mina första Fakta och Den nya Disneyklubben.

Serien är utvecklad i nära samarbete med vår fackpanel: Birgitta Erlandsson, Liv Engen, Henning Rye och Randi Fiskå. Dessutom är den framtagen och utarbetad av Gobokens redaktion.

Ja, produkterna är testade efter de strängaste säkerhetskraven för produkter till barn från 2 år.

Ta kontakt med oss på kundservice så hjälper vi dig.

Varje bokpaket kostar 229 kr. Portot är betalt! Om du har fått ett erbjudande i brevlådan eller över telefon så kan erbjudandena avvika något.

Det är totalt 29 böcker – en bok för varje bokstav i alfabetet, med tillhörande ljudbok till varje bokstav. I välkomstpaketet får du dessutom Alf och Betts sångbok med tillhörande cd, ABC-kort med bokstavsaktiviteter, en magnetbok med 60 magnetbokstäver och en föräldravägledning.

Välkomstpaketet består av A- boken, A-boken inläst som ljudbok, en sångbok med cd, spel med magnetbokstäver, ABC-kort med bokstavsaktiviteter och en föräldravägledning. De följande bokpaketen innehåller bokstavsböcker med tillhörande ljudbok på cd.

Bokpaketen levereras hem till dig. Paketen är anpassade att passa i brevlådan. Välkomstpaket är lite större och tyngre, och kanske måste hämtas hos det lokala postkontoret eller utlämningsstället.

Paketen levereras ca en gång i månaden.

Det enda du åter dig när du börjar prenumerera är att stanna med oss i 6 månader. Därefter kan du säga upp din prenumeration när du vill. Det finns inga krav på minsta köp, och du har full returrätt. Vid retur betalar kunden själv returportot.

Ja det kan du. Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig med pris och beställning.

Vi säljer endast kompletta paket med bok och ljudbok. Ta kontakt med kundservice om det är något i paketet som saknas eller som gått sönder, så hjälper vi dig så gott vi kan.

Mitt första ABC är en perfekt present till barnbarn eller andra du vill glädja. Ta kontakt med oss på kundservice om du önskar att leveransadressen ska vara annan än fakturaadressen.

Om du känner någon som inte är med i Mitt första ABC så kan du värva denna person och få en fin värvningspremie. Premien får du när din vän har betalt sitt första ordinarie bokpaket.

Vi önskar att du ska vara 100 procent nöjd. Ta kontakt med oss på kundservice så hjälper vi dig på bästa möjliga sätt

Ta kontakt med kundservice så hjälper vi dig.