HÄR ÄR DIN STORA VÄLKOMSTGÅVA!

Välkomstgåvan är allt du behöver för att komma igång med bokstavsinlärningen, och du får ett fint smakprov på serien – helt utan extra kostnad! Du betalar endast 69 kr i porto.

DU FÅR:

1. A-BOKEN OCH LJUDBOK MED HISTORIEN INLÄST

Det sitter tre apor och gråter utanför Alf och Betts hus. Följ med när bokstavståget tar med aporna i a-vagnen på jakt efter deras mamma. På vägen hittar de många spännande saker som börjar på bokstaven a. In i vagnen med dem …

2. MAGNETKUL MED BOKSTÄVER

I denna boken får du 60 bokstavsbrickor som ditt barn kan spela bokstavsspel med och använda till andra spel – ett bra sätt att lära känna bokstäverna på. Du får både stora och små bokstäver.

3. FRÅN A TILL Ö – KORTSPEL MED BOKSTÄVER

Med korten kan du leka 29 roliga bokstavslekar med ditt barn. Du får ett kort för varje bokstav, och en bokstavslek per kort. Enkelt att använda!

4. LEK MED BOKSTÄVER – EN FÖRÄLDRAGUIDE

Du är barnets första och viktigaste lärare. Här står allt du behöver veta för att få ditt barn att uppleva att böcker och bokstäver både är kul och spännande.

5. EXTRA GÅVA I NÄSTA BOKPAKET!

Tillsammans med ditt första ordinarie bokpaket får du även en stor fin sångbok med 30 inspirerande sånger.

Obs! Sångboken kommer inte tillsammans med ditt välkomstpaket, utan med ditt nästa ordinarie bokpaket. Något att längta efter!

LITE MER OM MITT FÖRSTA ABC:

•    Varje bokpaket innehåller 2 bokstavsböcker med engagerande berättelser om Alf, Bett och bokstavståget, samt 2 ljudböcker med berättelserna inlästa.
•    Varje bokpaket kostar 149 kr (+ porto/exp. 49 kr).
•    Du väljer själv hur många böcker du vill ha, och du avbeställer enkelt via ”Min sida”
•    Du bestämmer själv hur länge barnet ska vara med. Du har full returrätt och här finns inget krav på minsta köp eller bindningstid.